Taxaties Maastricht

Voordat u uw woning verkoopt, wilt u eerst weten wat uw woning waard is. Of bent u gewoon geïnteresseerd in de huidige waarde van uw woning omdat u in de toekomst wilt verhuizen? Wat uw doeleinden ook zijn om uw woning te taxeren, voor al uw taxaties in Maastricht bent u bij Vesta Vastgoed aan het juiste adres. 

Wij staan als gecertificeerd taxateur geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en helpen u graag met de waardebepaling van uw woning of bedrijfspand. Niet alleen voor u als verkoper is dit belangrijk, maar ook voor financiële instellingen en organisaties. 

Taxaties door makelaar in Maastricht

Vesta Vastgoed heeft al jarenlang ervaring met taxaties in Maastricht en omgeving. Bij elke taxatie ontvangt u een officieel taxatierapport dat speciaal is afgestemd op uw beoogde doel. Dit rapport voldoet aan de strenge criteria en wordt geaccepteerd door de betrokken partijen. 

Onze taxateurs zijn professioneel en dat wordt gegarandeerd door onze lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en de aansluiting bij uiteenlopende gevalideerde instanties zoals de Taxateurs Unie. 

Professionele woning taxatie

Naast de voor de hand liggende motivaties zoals verkoop en aankoop, zijn er ook andere redenen om een gebouw te laten taxeren. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekaanvragen of andere varianten van kredietverstrekkingen. Een proffesionele en betrouwbare partij die haar taxaties zorgvuldig uitvoert, is Vesta Vastgoed.

Onze taxaties in Maastricht verzekeren u van een vakkundige en objectieve waardebepaling en zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Ook in het geval van zaken als nalatenschappen, scheidingen, (fiscale) minnelijke waarderingen of een toetsing beschikking WOZ kunt u bij ons terecht voor een taxatie op maat.

Neem contact met ons op