“Makelen is een vak apart”.

Na een aantal jaar te hebben getwijfeld over onze arbeidstoekomst, hebben we vanuit onze diepgaande interesse in woningen uiteindelijk de beslissing genomen om een eigen makelaarskantoor te beginnen in de mooie stad Maastricht.

Samen met Senly Vos besloot ik een kantoor op te zetten waarbij we klanten behandelen zoals wij zelf ook graag behandeld worden. Makelen is immers een vak apart, dat doe je niet zomaar! Uiteindelijk heeft dit zich vertaald in een makelaarskantoor waarbij een persoonlijke benadering, betrokkenheid en pro activiteit centraal staan.

Inmiddels bestaat Vesta Vastgoed al zo’n 10 jaar en kunnen we wel stellen dat we een erg goede naam hebben opgebouwd. Dit is niet alleen te danken aan de hiervoor genoemde drie belangrijke aspecten, maar ook zeker door onze uitstekende resultaten. Zo hebben we in de jaren die we bestaan reeds meer dan 500 woningen weten te verkopen.

Alle positieve reacties die we hierop hebben mogen ontvangen, zijn een van de redenen waarom ik nog steeds dagelijks van het prachtige beroep van makelaar geniet. Het feit dat ik graag erg accuraat en punctueel te werk ga, draagt hier nog een extra steentje aan bij.

In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn gezin en hond. Daarnaast houd ik van reizen en kan ik enorm genieten van buitengebieden. Ten slotte wandel ik ook zo veel mogelijk.

Ik hoop u te mogen begroeten bij Vesta Vastgoed om u te helpen met verkoop- of aankoopbegeleiding. Neem gerust contact met me op!

Met vriendelijke groet,

Stanley Heckers