"Met en voor mensen"

Ondanks dat ik mijn jeugd in Oost-Nederland heb doorgebracht, heb ik besloten ergens anders te gaan studeren. Dit werden zowel de hogeschool als de universiteit in Maastricht.

Hierna heb ik een aantal jaar diverse banen binnen de sociale sector vervuld. Het gewenste resultaat bleef in de meeste gevallen echter uit, waardoor ik besloot een carrièreswitch te maken.

Met en voor mensen werken, bleef een vereiste, maar daarnaast wilde ik ook een duidelijk doel voor ogen hebben. Daarom was mijn keuze uiteindelijk al snel gemaakt: de makelaardij. Als makelaar werk ik met mensen om voor hen zo snel en goed mogelijk hun woning te verkopen, wat vervolgens resulteert in een tevreden klant. Dit geeft mij de voldoening waarnaar ik op zoek was!

Na de studie Makelaardij en de Praktijktoets Wonen bij SVMNIVO te hebben behaald, kon ik me gecertificeerd en geregistreerd makelaar-taxateur noemen. Allereerst heb ik werkervaring opgedaan bij een makelaarskantoor in Vaals, maar al snel kwam het idee om zelf een kantoor op te zetten. Dit heeft geresulteerd in Vesta Vastgoed.

Al jarenlang groeit ons makelaarskantoor in Maastricht gestaag en ik vind het heerlijk om het dynamische beroep van makelaar uit te oefenen. Hiernaast sport ik graag, houd ik van reizen en geniet ik ervan om tijd door te brengen met het gezin.

Wilt u eens informeren wat ik voor u kan betekenen? Dan hoor ik dat natuurlijk erg graag!

Met vriendelijke groet,

Senly Vos