U wilt uw huis verkopen, maar hoe kiest u de makelaar die bij u past? Vesta makelaars geeft u enkele tips hoe u een makelaar kunt selecteren.

Tips:

 1. Weet wat u zoekt bij een verkoopmakelaar

  Elke makelaar heeft zo zijn specialiteiten. Zo staat Vesta makelaars bekend in de regio als een betrouwbare, duidelijke en resultaatgerichte verkoopmakelaar. Zorg ervoor dat u een aantal punten hebt die u zelf belangrijk vindt waarop u een makelaar selecteert.

 2. Test de makelaar

  Heeft u een makelaar in Maastricht op het oog die uw huis eventueel mag verkopen. Deze kunt u testen door er een bezichtiging mee in te plannen. Zo kunt u kijken hoe een huis wordt gepresenteerd, of de makelaar een gastvrij gevoel geeft en of de makelaar de tijd neemt om het huis te presenteren.

 3. U kan er ook voor kiezen om online uit te zoeken of uw makelaar goed vindbaar is.

  Wat voor recensies zijn er te vinden over uw gekozen potentiële makelaar. U kunt ook websites bezoeken waar makelaars vergeleken worden. Hier staat vaak ook de uitleg erbij waarom ze die plek hebben gekregen.

 4. U kunt contact opnemen met de makelaar waar uw voorkeur naartoe gaat.

  Maak een afspraak met de desbetreffende makelaar voor een kennismakingsgesprek. Zo kunt u een goed gevoel krijgen bij de makelaar. Vesta makelaars Maastricht staat ervoor open dat u langs komt om de mogelijkheden te bespreken in onze vesteging in Maastricht.

Tot slot wil Vesta Vastgoed makelaars Maastricht u als tip mee geven om aan bekende te vragen of zij goede ervaringen hebben met makelaars waar ze mee hebben samen gewerkt. Mond tot mond reclame is altijd de beste reclame!

Wilt u een verkoopmakelaar inschakelen maar heeft u nog geen makelaar gekozen? We hopen dat deze blog u op weg kan helpen met het kiezen van de juiste makelaar. Wilt u een afspraak met ons maken? U bent altijd van harte welkom op ons kantoor.