Uw woning kopen met aankoopmakelaar Maastricht

Het vinden van uw droomwoning is niet altijd even gemakkelijk. U heeft bepaalde wensen waaraan uw huis moet voldoen, bijvoorbeeld de locatie. Door ons grote aanbod van woningen in Maastricht zorgen wij er voor dat wij aan uw wensen kunnen voldoen. Uiteraard kunt u alles zelf regelen rondom de aankoop van uw nieuwe woning maar dit brengt altijd onverwacht ontzettend veel werk met zich mee. Door een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen, kunnen wij u begeleiden door dit hele proces zodat u niet voor onverwachte dingen komt te staan. 

Goede aankoopmakelaar Maastricht gezocht?

Bent u van plan uw woning te verkopen in Maastricht?  Dan bent u bij Vesta Vastgoed Makelaardij op het goede adres. Persoonlijke begeleiding gedurende het gehele traject. Vanaf de het kennismakingsgesprek tot aan de overdracht van de sleutel van uw nieuwe woning.

Tijdens het kennismakingsgesprek verteld u ons uw wensen waaraan de woning moet voldoen. We houden rekening met uw voorkeuren over een bepaalde wijk, uw budget en overige kenmerken waaraan uw woning moet voldoen. in nauw overleg met u komen we tot een gedetailleerd overzicht van uw wensen en plaatsen we deze data in het NVM-uitwisselingssysteem.

Prijsonderhandeling bij aankoop

Bij Vesta Vastgoed kunt u altijd rekenen op ervaren makelaars die u helpen met het onderhandelen van de aankoopvoorwaarden die voor u zo gunstig mogelijk uitvallen. De koopakte met daarbij horende uitgebreide bijlages nemen we uitgebreid door en zorgen daarnaast voor een goede afwikkeling van de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Een goede onderhandeling over de aankoopvoorwaarden begint bij een grondige inspectie, de nota en de akte van afrekening te controleren, bij de overdracht aanwezig te zijn en na de overdracht eventuele problemen op te lossen. 

Hulp tijdens de bezichtiging

Bij een samenwerking met een ervaren aankoopmakelaar in Maastricht zoals Vesta Vastgoed, profiteert u van diverse voordelen.  Wij gaan met u mee naar bezichtigingen en beoordelen een woning onder meer op kenmerken zoals bouwkundige aspecten, omgevingsfactoren, milieu-aspecten, juridische aspecten, financiële aspecten en bestemmingsplannen.

Wilt u een woning aankopen met behulp van Vesta Vastgoed? Maak dan snel een afspraak of bel ons  043-3440168